Termeni si Conditii de Utilizare

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC ROMDANIEL IMPEX SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SC ROMDANIEL IMPEX SRL denumit in continuare generic Vanzator. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.romdaniel.ro va fi denumita Client. Adresa web www.romdaniel.ro este proprietatea SC ROMDANIEL IMPEX SRL si va fi denumita in continuare Romdaniel.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul Romdaniel.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

 

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului este proprietatea SC ROMDANIEL IMPEX SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC ROMDANIEL IMPEX SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Romdaniel.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC ROMDANIEL IMPEX SRL.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre Client vor fi folosite de Vanzator, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Vanzatorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului Romdaniel.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Vanzatorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 

Conditii comerciale

1. Promisiunea de cumparare

Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, veti primi automat mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastra sub forma unui email ce include detaliile comenzii. Astfel se incheie valabil contractul de vanzare cumparare intre parti.

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi online, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre Vanzator si pe care Vanzatorul isi asuma promisiunea de a o livra in termenii stabiliti, iar dumneavoastra va exprimati promisiunea de a o cumpara.

2. Livrarea Produselor

Orice comanda plasata pe Romdaniel.ro si confirmata prin trimiterea unui email sau telefonic de unul dintre reprezentatii nostri poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de Vanzator. Livram produse numai pe teritoriul Romaniei nu si in strainatate.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru online este de 1-14 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale Vanzatorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere de garantiei produselor.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Ne rezervam dreptul de a cere un avans la comenzile la care cosideram ca este necesar (spre exemplu la comenzile de valoare mai mare, produse aduse la comanda, etc).

In cazul in care un client refuza preluarea coletului trimis indiferent prin ce metoda de livrare (posta romana si curierat) a fost expediat, ne rezervam dreptul ca la urmatoarele comenzi sau la reexpedierea aceluiasi colet sa facturam taxa de expediere si de retur a primului colet si sa solicitam plata integrala in avans a valorii comenzii.

Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Echipa Romdaniel.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ, iar pachetele expediate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice Client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la Clientul respectiv.

3. Procesarea comenzii

Pasii de finalizare a unei comenzi sunt urmatorii:

  • Lansarea comenzii - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, Clientul va fi anuntat in legatura cu disponibilitatea produsului printr-un mesaj afisat pe pagina.
  • Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site.
    In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare
  • Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari Romdaniel.ro va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.
  • Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.

4. Preturi

Preturile existente pe acest site sunt exprimate in RON (cu TVA inclus). Pretul final este format din pretul produsului ( pret site) si taxa verde si nu include cheltuielile de livrare.

Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu (art. 1303 Cod civil), Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Clientului. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: 
- preturile afisate pe site-ul Romdaniel.ro sunt rezultatul unei erori tehnice (pret derizoriu: pretul afisat este mult mai mic fata de pretul real al produsului);
- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
- datele furnizate de catre Client, pe website sunt incomplete si/sau incorecte;

5. Comenzi refuzate

In cazul in care un client refuza fara nici un motiv preluarea unei comenzi, ne rezervam dreptul de a refuza urmatoarele comenzi plasate de acel client sau livrarea lor doar cu plata in avans a comenzii noi plus contravaloarea taxei de curierat din comanda refuzata.

6. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. 

Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanţa, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea contravalorii produsului se va face numai in contul IBAN al clientului. Nu se accepta colete cu valoare ramburs. Nu se returneaza taxele de curierat, doar valoarea produsului.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Pentru a semnala in scris itentia dvs la renuntarea la cumparare va rugam sa completati formularul de retur.

7. Protectia datelor

Puteti citi aici politica magazinului nostru de confidentialitate.

8. Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului Romdaniel.ro beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica. Atunci cand este cazul, produsele vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

9. Modalitatile de plata

Romdaniel.ro accepta urmatoarele metode de plata:
- ramburs direct la curier la preluarea coletului. Atentie: comenzile facute pe persoana juridica, cu o valoare mai mare de 5000lei, conform legislatiei in vigoare, nu pot fi platite ramburs, doar prin transfer bancar.
- prin transfer bancar. Puteti face plata in avans in contul nostru bancar cu nr. xxx xxx xxx xxx deschis la xxx Bank. 

10. Termene de livrare:

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul Romdaniel.ro, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 14 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Vanzatorul poate mari termenul de livrare.

11. Taxe suplimentare:

In functie de locatia Clientului si valoarea comenzii, Vanzatorul poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

12. Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Romdaniel.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Romdaniel.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Romdaniel.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

13. Litigii:

Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Oradea, jud. Bihor.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Mobil: 0751-220.121 | Tel/Fax: 0359-409.525 | (L-V: 08:00-17:00)
romdaniel2006@yahoo.com

Magazin online operat de:
SC ROMDANIEL IMPEX SRL
CUI: RO2726809, Nr.ord.Reg.Com: J05/3794/1992
Calea Borsului nr.38/B1, Zona Industriala Oradea, jud. Bihor

xxx Bank suc. Oradea
ROxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx